måltidskasser

Måltidskasser er en lettelse, hvis du ikke har lyst til madlavningen i hverdagen.

måltidskasser

Måltidskasser er en lettelse, hvis du ikke har lyst til madlavningen i hverdagen.

Boeje 23. februar 2020

De fleste mennesker kender til at handle varer i sidste øjeblik pga. aftensmaden. Det er spild af tid og er besværligt. Al den tid kan man prioritere på noget, der er en del mere sjovt på en fortravlet arbejdsdag.
Det fikse ved måltidskasser er, at du ikke behøver at lave madplan og købe mad. I måltidskasser er en forudbestemt plan og præcis de ingredienser, du skal bruge for at lave indbydende mad. Råvarerne er afmålt i lige præcis de mængder, der skal bruges. Derfor kommer du uden om spild af mad.

Der findes adskillige kasser med måltider på markedet. Der er måltidsleveringer til veganerne, de overfølsomme, de nysgerrige, dem der gerne spiser økologisk, de miljøbevidste, familier med børn og dem, der bor alene. Derfor eksisterer der ganske sikkert også en måltidslevering, der passer perfekt til dine behov.

Ligemeget hvilken virksomhed I køber kasser med måltider af, kan I vælge den, så kassen passer din families behov. Du kan bl.a. tilpasse hvor mange ugedage, du vil have mad til. Hvor mange antal, der skal blive mæt. Og du kan derudover selv vælge hvilken dag på ugen, du ønsker at få dine måltider.
Har du meget travlt til hverdag, kan du desuden købe en måltidskasse, hvor måltiderne er tilberedt, og det eneste, du selv skal fikse, er at lune og servere maden. Således slipper du for selv at skrælle grøntsager og stege kød.
Foretrækker du omvendt at tilberede dine retter selv, eksisterer der også rig alternativer for det.
Der eksisterer som tidligere nævnt et kæmpe udvalg af måltidskasser, så der er én til dig uanset dine behov. Et udvalg af de mest kendte virksomheder er Kokkens hverdagsmad :

Retnemt.dk. Retnemt-måltidskasser er – som navnet understreger – ret nemt. Du har mulighed for sortere imellem mange forskellige madplaner. Der er populære retter, krydret mad, børnevenlig mad og så videre. Ingredienserne i madkasserne fra Retnemt er som dem, du handler i dagligvarebutikkerne med tilkøb af økologiske varer, hvis du ønsker det. Du kan uden besvær skifte madplanen i leveringen fra gang til gang, hvis du ønsker at prøve noget nyt.

Aarstiderne.dk. Ved Årstiderne er de lækre råvarer og økologi i fokus. Her får du rigelig af sunde produkter i dine madplaner. Der er en hel del forskellige madplaner at vælge imellem. Er du vegetar, er Årstiderne et rigtig godt bud på en måltidskasse. Der findes derudover også rigelige muligheder for at tilvælge madplaner der indeholder gris, fisk og kylling.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er færdiglavet måltider leveret til dit hjem. Det eneste, du selv skal gøre, er at varme måltiderne og spise det. Ren luksus i en travl hverdag, hvor det stadig er essentielt at spise varieret. Hos Måltidsboxen kan du justere, om du foretrækker plantebaseret måltider eller madplaner med kød. Du kan desuden kombinere det, hvis du bare har det bedst med nogle dage uden kød om ugen.

Skagenfood. Skagenfood måltidslevering er mest måltider med fisk og klimavenlig mad. Du kan desuden vælge levering af retter med gris og fjerkræ. Skagenfood tilbyder desuden kasser med måltider med tilberedt måltider. Der findes med andre ord noget for alle hos Skagenfood.