Sommerhuset i hinsidan ramt af tyveri atter igen

Sommerhuset i hinsidan ramt af tyveri atter igen

Boeje 20. august 2018

Sommerhuset i broderlandet offer for tyveri atter igen

Feriehuset i det svenske haft indbrud igen. Sidste søndag da min familie og jeg kom glade hjem efter et par dage i konoli opdagede vi at der havde været indbrud i vor hus. Tyvene havde indvendt alt og fjernet vores kunstværker, anlæg og computere. Det er dog ikke første gang at det er sket men hver gang er det lige ubehageligt. Forrige gang det skete havde indbrudstyvene ikke gennemsøgt huset men kun stålet vor lamper og vor ene kogle i tv stuen. Det her bræk virkede en del mindre professionelt og det tog en hel uge at få opgjort tabene. Indbrudstyvene havde simpelthen tømt samtlige skuffer ud på parketgulvene, ak ja endda bryggerset havde tyvene gennemrodet.

Da vi købte vores villa for fire år siden var der allerede af de tidligere ejere lavet hemlarm från homealarm som vi selvfølgelig lod tilbage. Dog lader det ikke til at det reagerer særlig godt længere. Af samme grund har jeg bestemt mig for at erhverve nogle helt nye tyverialarm. Min ven har rekommanderet en type men min hustru og jeg vil nu alligevel at høre vor genboer hvilken slags alarmsystemer de benytter. Vor forsikringsselskab har foreslået at vi får installeret lukketøj på alle vores vinduer og døre således at det bliver mere udfordrende for tyvene at sikre sig en udgang. Vi er dog ikke begejstret for tanken om at familien i princippet skal være låst inde sammen med røverne hvis de laver røveri imen familien sover.

Min kone og jeg har virkelige brug for en alarm som er tilkoblet vor telefoner. Således er vi i stand til at se hvis der er uindbudte besøgende hvis familien er på ferie eller i vores kolonihavehus. Det er også praktisk at man kan få at se hvis alarmen er startet sådanne at man kan få fat i naboerne, således de kan ringe til ordensmagten. Det er desuden ret vigtigt at vi køber en tyverialarm som vor rollinger uden nogen som helst problemer kan slå fra og til. De kommer selvsagt hjem fra fritidsordning et par timer før min kone og jeg kører hjem fra arbejde. Alarmen skal netop derfor være ligetil at slå fra og til men dertil skal alarmen desuden også være endnu bedre end vor forrige. Det mest vigtigste er at vi hurtigst muligt laver en bedre løsningsmodel sådan at vi bliver foruden den frygtelige følelse når man kommer tilbage til smadrede ruder og et gennemsøgt hjem.